Medicare, uw specialist voor de zorgsector

Medicare is reeds 30 jaar een gekende leverancier van medisch en verzorgend materiaal. Onze klanten zijn artsen, ziekenhuizen, thuisverpleegkundigen, studenten-geneeskunde, ... en al wie op zoek is naar kwalitatieve medische producten met accent op service. Met de opstart van deze gloednieuwe website willen we onze klanten nog ruimere mogelijkheden geven om ons te contacteren, te bestellen en info op te vragen.

Medicare wil voor u, werkzaam in de medische sector, een partner zijn. U zorgt voor uw patiënten, wij zorgen voor u. Wij zorgen ervoor dat u bij ons kwalitatieve producten vindt aan een correcte prijs. Medicare wil daarbij meer zijn dan een internet-winkel. Wij bieden service, ook na-verkoop, maatwerk, persoonlijk contact, ... gecombineerd met de mogelijkheden die het internet biedt. Op die manier contacteert elke klant ons op de manier die hem het beste bevalt. Want wij zijn er voor u!

Deze website met webwinkel luidt een nieuwe fase in het bestaan van Medicare in: voortaan kan u 7 dagen op 7 bij ons terecht, op een moment dat het u past. U bestelt bij ons op de manier die uw voorkeur wegdraagt:

  • Via de webwinkel 
  • Via mail: info@medicare.be
  • Via telefoon (09/221 06 28)
  • Via fax (09/221 01 63).

Hoe u ook bestelt en wat u ook bestelt, onze uitmuntende service blijft steeds dezelfde. Daar kan u van op aan!

Vindt u iets niet terug op onze site? Hebt u specifieke vragen? Of wenst u een offerte op maat? Aarzel dan niet ons te contacteren . Wij helpen u met veel plezier verder!

Hysop - Medicare